Specialisaties

Een specialist word je niet zo maar. Gepassioneerd bezig zijn met je vak, focussen op je kwaliteiten, luisteren naar je klant, oplossingen aanbieden…. Kwaliteit boven kwantiteit stellen… dat is wat ons tot een gespecialiseerd tegelzetbedrijf maakt. Hieronder een aantal high-lights van onze specialisme.

Badkamers

Met name de techniek van het zetten van extreem grote tegels beheersen wij tot in de perfectie. Door onze vakbekwame tegelzetters zal uw badkamer er als een plaatje uit komen te zien.

Lees meer ….

Keukens

Een goed gekozen tegel kan een bijdrage leveren aan de uitstraling van een keuken. Dat geldt zowel voor het vloertegelwerk als het wand tegelwerk. Welke tegel ook gekozen wordt, het eindproduct zal pas bevredigend zijn als een vakman aan het werk is geweest.

Lees meer ….

Vloeren

De sfeer van een ruimte wordt voor een heel groot deel bepaald door de vloer. Door allerlei nieuwe ontwikkelingen is het assortiment in tegels m.b.t kleuren,  dessins en formaat aanzienlijk uitgebreid en kent ongekende mogelijkheden om de gewenste sfeer en uitstraling te realiseren.

Lees meer ….